Samsung Level, noi accesorii audio premium pentru telefoane mobile

Scris de | 10 iulie, 2014
Samsung Level, noi accesorii audio premium pentru telefoane mobile

Samsung România anunță lansarea pe piața locală a unei serii noi de produse audio premium, Samsung Level.

LevelOver_White_2

Aceasta este compusă din patru produse audio de top create pentru orice tip de utilizator de dispozitive mobile: Level Over, Level On, Level In și Level Box. Toate cele patru produse le permit utilizatorilor să răspundă la apeluri în timp ce au fișiere audio pornite și le asigură acestora cea mai bună claritate a sunetului în timpul convorbirii.

Level Over

Este cel mai performant model de căști de la Samsung, oferind o calitate superioară a sunetului HD, un design ergonomic, control touch și conexiune prin Bluetooth. Utilizatorii pot beneficia de un sunet profund și foarte natural cu ajutorul Dynamic Driver de 50 mm, cu 30% mai puternic decât magneții obișnuiți, realizat cu ajutorul tehnologiei de top Neodymium. Mai mult, datorită finisajelor produsului, realizate din celuloză bio, este înlăturat ecoul ce apare între margine și vibrațiile din interior, evitând bruiajele și oferind o experiență audio originală. Level Over folosește și un sistem hibrid de anulare a zgomotului, atât în interiorul căștii și cât și prin conectarea unui microfon în exterior, care sesizează astfel ce sunete trebuie eliminate pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență.

Level On

Combină stilul compact cu un confort superior al sistemului audio pentru a oferi o experiență premium și totodată captivantă a muzicii pe care utilizatorii o ascultă, oriunde s-ar afla. Produsul este conceput pentru a oferi o gamă întreagă de sunete naturale, cât mai exacte, împiedicând trecerea curentului de aer, datorită diafragmei duble de 40 mm.

Level In

Oferă un mediu audio cu adevărat captivant datorită celor trei difuzoare de care dispune, permițându-le utilizatorilor să se bucure de calitatea sunetului, acoperind sunetele joase, medii sau înalte, dar și de o separare cât mai clară a sunetului transmis.

Level Box

Este un difuzor Bluetooth compact și premium cu un design din metal solid, completat de o carcasă din metal. Cu un difuzor stereo mare (56mm) și un radiator pasiv, sistemul este optimizat pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate, puternic, animat și armonios. Hardware reduce zgomotul și înlăturarea ecoului, având un microfon încorporat pentru a oferi un sunet cât mai clar, perfect pentru apeluri și conferințe telefonice.

Utilizatorii pot alătura un smartphone cu conectivitate Near-Field Communications (NFC) lângă un Level Box pentru a realiza o conexiune ușoară și rapidă. Aparatele ce nu permit NFC pot fi conectate la difuzor prin sistemul one touch Bluetooth. Difuzorul poate fi manevrat foarte ușor datorită butoanelor încorporate ce le permit utilizatorilor să pornească sau să oprească o melodie, să ajusteze volumul, să accepte sau să respingă apeluri. Utilizatorii se pot bucura de o experiență audio de până la 15 ore neîntreruptă datorită bateriei reîncărcabile ce poate fi găsită la Level Box.

 

Etichete: , , , , , , , , ,