P8 Energy PRO, cu baterie de 5020 mAh

Dispozitivul asigură conectivitate 4G Dual Mode, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri, cu viteze de download de până la 150 Mbps.

Scris de | 26 februarie, 2016
P8 Energy PRO, cu baterie de  5020 mAh

Allview a lansat smartphone-ul P8 Energy PRO, un model ce promite o autonomie extinsă. Telefonul are o carcasă unibody cu spate metalic robust, dispune de un display generos de 6 inchi AMOLED Full HD și ecran de sticla 2.5D care contribuie la aspectul premium al terminalului. 

P8 Energy PRO este echipat cu un acumulator de 5020mAh care asigură potrivit producătorului până la 2 zile de folosire intensă sau 3 zile la o utilizare ponderată. În Mod Extrem acesta rezistă până la 225 de ore funcționare. Practic, smartphone-ul are suficientă energie pentru a încărca și alte dispozitive cu ajutorul cablului OTG. În plus, tehnologia Fast Charging asigură durate uimitoare de încărcare. În doar 10 minute acumulatorul se încarcă în proporție de 10%, energie suficientă pentru 22 de ore și jumătate de utilizare în Mod Extrem.P8 Energy PRO AllviewP8 Energy PRO vine cu un procesor octa core 1,3 GHz și dispune de 3 GB memorie RAM. Memoria Flash este de 64 GB și poate fi extinsă printr-un card microSD până la 128GB.

Camera principală este de 13 megapixeli, cu Autofocus, are 5 lentile și protecție din safir pentru o rezistență sporită la zgârieturi, în timp ce camera frontală are 5 megapixeli, fiind perfectă pentru amatorii de selfie-uri.

P8 Energy PRO este disponibil pe bază de  precomandă, la prețul de 1.899 lei iar livrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie 2016.P8 Energy PRO

Etichete:

Sursa: Allview lanseaza P8 Energy PRO la Mobile World Congress