Oracle dezvăluie Exalogic Elastic Cloud

Scris de | 20 septembrie, 2010
Oracle dezvăluie Exalogic Elastic Cloud

Prima soluţie middleware integrată Oracle Exalogic Elastic Cloud a fost anunţată astăzi la Oracle OpenWorld 2010 de către Larry Ellison, Chief Executive Officer Oracle.
Oracle Exalogic Elastic Cloud este un sistem integrat hardware şi software proiectat, testat şi reglat de Oracle pentru a rula aplicaţii Java şi non-Java la performanţe extreme. Maşina oferă o infrastructură completă de aplicaţii pentru cloud, integrând o arie cât mai largă de aplicaţii şi tipologii de utilizare Java şi non-Java şi îndeplinind cele mai exigente cerinţe pe care un serviciu de acest tip le poate genera.
Bazându-se pe succesul de piaţă al Oracle Exadata Database Machine, Oracle Exalogic Elastic Cloud combină procesoare de vârf x86 pe 64 de biţi, un fabric I/O bazat pe tehnologia InfiniBand şi stocare de tip solid-state cu unul dintre liderii de piaţă, Oracle WebLogic Server, alte produse Java Oracle middleware pentru enterprise şi, la alegere, Oracle Solaris sau Oracle Linux ca sistem de operare.
Oracle Exalogic Elastic Cloud oferă bazele pentru aplicaţii enterprise de tip multi-tenancy şi cloud. Poate suporta mii de aplicaţii, cu cerinţe diferite de securitate, fiabilitate sau performanţă, fiind astfel platforma ideală pentru consolidarea centrelor de date din enterprise.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,