Sony Vaio F 3D în test connect

Scris de | 29 aprilie, 2011
Sony Vaio F 3D în test connect

Sony Vaio F 3D este unul dintre modelele testate luna aceasta de connect, un laptop ce promite să îţi ofere o privere asupra fascinantului univers 3D, fie că este vorba despre jocuri sau filme. Vaio F 3D vine cu un procesor ultra performant Core i7 2630QM, placă video GeForce GT540M cu 1 GB memorie DDR3, hard disk de 640GB, unitate Blu-ray şi o carcasă neagră, lucioasă, cu un design deosebit.
Ecranul Full HD VAIO Display Premium de 16” te va surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizată pentru o vizionare confortabilă fără “flicker”.
Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F foloseşte tehnologia cu cadre secvenţiale şi iluminare LED cu control al backlight-ului. Această soluţie asigură un tip de răspuns foarte scurt şi unghiuri de vizualizare largi, afişând imagini mai clare şi mai luminoase.

Tehnologia cu cadre secvenţiale afişează alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stâng şi drept cu până la 240 de cadre pe secundă, asigurând fluiditatea imaginii finale. De la filme de acţiune, până la sporturi, jocuri şi multe altele: vei fi răsplătit cu o experienţă 3D mult mai relaxată, chiar şi după perioade lungi de vizualizare.
Vaio F 3D a sosit împreună cu o pereche de ochelari speciali folosiţi şi pentru televizoarele din seria Bravia 3D.
Vei descoperi mai multe detalii despre revoluţionarul model 3D în numărul viitor al revistei connect. Până atunci te poţi delecta cu o galerie de imagini.

Etichete: , , , , , , , ,