Orange Romania anunta un nou CEO

Scris de | 1 iunie, 2011
Orange Romania anunta un nou CEO

Din 1 iulie 2011, Jean-François Fallacher este Chief Executive Office al Orange România, liderul pieţei de telecomunicaţii, cu peste 10,3 milioane de clienţi.

Înainte de numirea sa la Orange România, Jean-François a fost CEO al Sofrecom, companie de consultanţă internaţională aparţinând Grupului France Telecom – Orange. În timpul mandatului său, Sofrecom a avut un rol cheie în lansarea şi dezvoltarea cu succes a mai multor operaţiuni mobile pe pieţe emergente şi a contribuit activ la succesul unor noi servicii mobile în diverse ţări în care Grupul France Telecom – Orange este prezent.

Totodată, Orange anunţă promovarea actualului CEO, Thierry Millet, în cadrul Grupului France Telecom – Orange. El va reveni în Franţa, unde va coordona activităţile de plăţi prin telefonul mobil şi de dezvoltare a serviciilor de plăţi contactless în ţările în care este prezent Grupul, implementând astfel unul din cele şapte programe strategice anunţate de Stéphane Richard pe 31 mai.

„Este o onoare pentru mine să devin noul CEO al Orange România şi să construiesc mai departe, pornind de la succesul anilor precendenţi. Ca lider pe piaţa de telecomunicaţii, Orange România se va concentra să asigure clienţilor cea mai bună experienţă şi calitate a serviciilor. Totodată, ne vom dedica eforturile să descoperim noi modalităţi de creştere şi să aducem un plus de valoare pieţei.” a spus Jean-François Fallacher, viitorul CEO al Orange România.

 

Etichete: , , , ,