Logitech Touch Lapdesk N600: Un lapdesk cu touchpad, ce elimină nevoia unui mouse

Scris de | 21 iulie, 2011
Logitech Touch Lapdesk N600: Un lapdesk cu touchpad, ce elimină nevoia unui mouse

Logitech a anunţat lansarea unui nou lapdesk în România. Cu un touchpad retractabil, Touch Lapdesk N600 facilitează navigarea pe internet, eliminând, practic, nevoia unui mouse.

Cu Logitech Touch Lapdesk N600 componentele periferice sunt de prisos. Touchpad-ul de 5 inchi inclus în dispozitiv, execută comenzi multi-touch fără nicio problemă, asta în cazul în care îţi place să lucrezi pe laptop din pat sau de pe fotoliu.

Cu ajutorul touchpad-ului poţi mişca cursorul cu un singur deget, scroll folosind două degete sau poţi realiza swipe prin pagini şi imagini cu trei degete.

“Am observat că utilizatorii folosesc perne sau diverse lucruri din casă pentru a-şi proteja genunchii de căldura emanată de laptop. Lapdesk-urile noastre sunt mult mai eficiente şi, prin adăugarea unui touchpad multi-touch, vei obţine o capacitate mai mare de navigare prin conţinutul tău preferat fără să ataşezi periferice adiţionale.” a precizat într-un comunicat de presă Denis Pavillard, vice preşedinte de marketing de produs pentru accesorii de laptop, Logitech.

Mai mult, cu Touch Lapdesk N600 căldura de la laptop nu va mai fi o problemă datorită design-ului multi-stratificat, proiectat special pentru a stopa fluxul de căldură, iar suprafaţa ne-alunecoasă ajută la menţinerea laptop-ului într-o poziţie stabilă.

Logitech Touch Lapdesk N600 va fi disponibil în România din luna septembrie la un preţ recomandat de 299 RON.

Etichete: , , ,