Samsung renunţă la procesul împotriva iPhone 4S pe teritoriul Coreei de Sud

Scris de | 15 noiembrie, 2011
Samsung renunţă la procesul împotriva iPhone 4S pe teritoriul Coreei de Sud

Compania coreeană Samsung a decis în ultimul moment să renunţe la cererea de a bloca comercializarea noului iPhone 4S pe teritoriul Coreei de Sud, informează publicaţia The Chosun Ilbo. Samsung va continua, totuşi, lupta legală cu Apple la nivel global.

Publicaţia coreeană The Chosun Ilbo citează o sursă din cadrul companiei Samsung care a declarat că au renunţat la planurile de a cere în instanţă un ordin preliminar de interdicţie a iPhone 4S pe teritoriul Coreei de Sud. Compania coreeană nu doreşte să-şi păteze imaginea în ţara natală, unde controlează o mare parte din piaţa electrocasnicelor.

Această mişcare nu înseamnă finalul războiului din instanţă dintre Samsung şi Apple. Compania coreeană va continua să-şi menţină poziţia în alte nenumărate procese împotriva Apple de pe tot globul.

Samsung e unul dintre principalii furnizori de procesoare pentru compania din Cupertino, dar şi cea mai periculoasă ameninţare de pe piaţa smartphone-urilor cu linia de dispozitive ce rulează sistemul de operare Android.

Etichete: , , , , ,