Bitdefender protejează calculatoarele din bibliotecile publice incluse în programul Biblionet

Scris de | 26 ianuarie, 2012
Bitdefender protejează calculatoarele din bibliotecile publice incluse în programul Biblionet

Bitdefender a anunţat astăzi parteneriatul cu programul Biblionet. Astfel, 10.000 de calculatoare cu acces la internet pentru utilizatori – donate bibliotecilor de programul Biblionet – vor fi protejate de ameninţările online.

În cadrul programului Biblionet specialiştii Bitdefender vor organiza cursuri şi  seminarii pentru conştientizarea publicului larg asupra necesităţii securităţii datelor. În cadrul cursurilor cei interesaţi pot afla mai multe despre ameninţările informatice şi cum se pot proteja împotriva acestora.

Răzvan Vâlceanu, General Manager, Bitdefender România, a declarat într-un comunicat de presă: „Suntem încântaţi de încheierea acordului cu Biblionet şi credem că este un rezultat al susţinerii reciproce în vederea atingerii performanţei şi excelenţei în educaţie. Majoritatea abonaţilor nu reuşesc să beneficieze din plin de rezultatele consilierii specializate în securitatea datelor. De aceea strategia de colaborare cuprinde mai multe direcţii precum organizarea unor competiţii, concursuri ce implică activ abonaţii bibliotecilor, cursuri şi seminarii privind securitatea datelor pentru cei interesaţi.”

Donaţia permite utilizarea softului pe termen nelimitat şi acces la update-uri şi demonstrează dorinţa Bitdefender dse a sprijini sistemul de biblioteci publice din România.

Etichete: , , , ,