Samsung WB100: Senzor de 16 megapixeli şi design de top

Scris de | 14 iunie, 2012
Samsung WB100: Senzor de 16 megapixeli şi design de top

Samsung a anunţat disponibilitatea noului aparat foto WB100 pe piaţa autohtonă. Modelul dispune de un senzor de 16 MP, zoom optic 26x şi de un obiectiv wide-angle de 22,3mm, cu funcţie de stabilizare.

WB100 este camera ideală pentru cei care au nevoie de un aparat uşor, de dimensiuni reduse, dar care să permită în acelaşi timp surprinderea în imagini de calitate a unei multitudini de scene cu cerinţe diferite de fotografiere, de la răsăritul de soare de pe malul mării, la peisaje montane sau scene de joacă ale copiilor.

În plus, WB100 permite înregistrarea video în format HD 720/30p. Oricare ar fi nivelul utilizatorilor, Samsung WB100 promite imagini clare, fără cusur, prin intermediul funcţiei Dual Image Stabilization (OIS + DIS), ce elimină tremurul mâinii din timpul captării.

Pentru a păstra amintirile şi mai vii, WB100 încorporează funcţia de fotografiere 3D. După ce aţi surprins imaginea, tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi camera foto la un televizor cu funcţie 3D şi puteţi admira cadrele în 3D.

Toate aceste funcţii sunt găzduite într-un corp atrăgător şi, în acelaşi timp, rezistent. Disponibil în culorile Negru şi Rosu, modelul are finisaje metalice de înaltă calitate, ce îi conferă un aspect premium. Design-ul ergonomic este completat de un mâner confortabil, pentru o manevrare mai uşoară, chiar şi în poziţii dificile de fotografiere.

Samsung WB100 va fi disponibil în România începând cu luna august a acestui an.

Etichete: , ,