Acces la Messenger fără cont pe Facebook

Utilizatorii din Canada, SUA, Peru și Venezuela se pot înregistra pe Messenger fără să fie nevoiți să dețină un cont de Facebook.

Scris de | 25 iunie, 2015
Acces la Messenger fără cont pe Facebook

Dezvoltatorii aplicației Messenger vin cu o noutate: în urma unui update utilizatorii din Canada, SUA, Peru și Venezuela se pot înregistra de azi pe Messenger, fără să fie nevoiți să dețină un cont de Facebook. Condiția principală este să dețină un număr de telefon.Messenger Sign Up iOSCum funcționează în practică:

– după descărcarea aplicației pe smartphone, pe ecranul de pornire din Messenger apare o opțiune prin care ești chestionat dacă deții un cont de Facebook – Not on Facebook?

– bifând această opțiune, nu îți rămâne decât să completezi un formular cu numele, numărul de telefon mobil și poza de utilizator.messenger sign-upTotuși utilizatorii care pe lângă Messenger dețin și un cont de Facebook pot iniția mai ușor o convorbire audio sau video, deoarece contactele sunt puse la comun. Pentru moment nu a fost anunțat dacă aplicația de Messenger va putea fi accesată doar pe baza unui număr de telefon și de utilizatori din alte țări, însă acest lucru este de așteptat, mai ales dacă ținem cont de faptul că și convorbirile video pe Messenger au fost disponibile într-o primă fază doar în câteva țări.

 

Etichete: , ,