Primul Facebook event din România marca Samsung

Scris de | 8 iulie, 2010
Primul Facebook event din România marca Samsung

Timp de peste 60 de minute, Facebook a găzduit primul event online din România, marca Samsung, care a constat într-o discutie deschisă despre tehnologia 3D si produsele 3D din oferta Samsung Electronics România.

Mai mult, evenimentul care s-a bucurat de prezenta jurnalistilor si bloggerilor, a adunat pe parcursul desfăsurării lui peste 100 de noi fani pe pagina “O nouă dimensiune in TV”.

Jurnalistii, bloggerii si reprezentantii Samsung Electronics România, care au dat curs invitatiei agentiilor Bortun•Olteanu si Fast Forward Communications – au fost cei care au animat atmosfera pe pagina de Facebook, oferind tuturor celor interesati detalii despre noua tehnologie 3D de la Samsung. În plus, cu ocazia desfăsurării acestui eveniment destinat în principal presei si bloggerilor, pe pagina “O noua dimensiune in TV” a fost lansat un concurs adresat utilizatorilor de Facebook care va aduce fericitului căștigător un televizor Samsung 3D LED Seria 7 drept premiu!

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru premiu este să “probezi” ochelarii 3Discover!

Iar pentru mai multe șanse de succes invită-ti prietenii să ti se alăture! Detaliile despre concurs sunt disponibile pe Facebook, la adresa: http://apps.facebook.com/treidglass/.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,