Mio lansează S605, cu software-ul Spirit II

Scris de | 21 septembrie, 2010
Mio lansează S605, cu software-ul Spirit II

Mio Technology lansează cel mai nou dispozitiv de navigaţie, S605, cu suport TMC, Text To Speech şi port AV pentru conectarea unor dispozitive externe de tipul DVD playerelor sau camerelor de asistenţă la parcare. Software-ul Spirit II vine să întregească experienţa de navigare oferită de ecranul tactil de 5”, cu care este dotat dispozitivul.
Pe lângă aceste noutăţi, S605 este echipat şi cu reprezentarea grafică 3D a clădirilor punct de reper aflate pe hartă. Noul dispozitiv include de asemenea un mod economic de navigare, care permite identificarea traseului care presupune cel mai mic consum de carburant, dar şi funcţia SmartFind, care facilitează utilizatorului identificarea punctelor de interes din apropiere.
Noul dispozitiv Mio S605 înglobează şi celelalte funcţii deja caracteristice pentru dispozitivele Mio. Functia Text to Speech facilitează orientarea datorită includerii denumirii străzilor şi intersecţiilor în ghidarea audio, modul Explore permite crearea unui cerc virtual în jurul locaţiei şi identificarea tuturor punctelor de interes din zonă, iar butonul de captură memorează locaţiile şi detaliile de călătorie, oferind posibilitatea de a înregistra şi propriile notiţe vocale, astfel încât să faciliteze împărtăşirea traseelor de călătorie cu prietenii.
Noul Mio S605 este disponibil pe piaţa din România din această lună, la un preţ aproximativ de 999 RON prin intermediul partenerilor Mio.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,