LG Cinema 3D, noua gamă de televizoare 3D, ajunge în România

Scris de | 23 mai, 2011
LG Cinema 3D, noua gamă de televizoare 3D, ajunge în România

LG LED Plus LW650S, LW5500, LW570S şi LW4500 fac parte din mult aşteptata gamă de televizoare 3D, prezentă de acum şi pe piaţa din România.

Televizoarele 3D de la LG promit prima imagine 3D ce nu oboseşte ochii, graţie unui film polarizant poziţionat pe suprafaţa ecranului, ce separă imaginea pentru a fi percepută atât de ochiul stang, cât şi de ochiul drept.  Ochelarii Cinema 3D promit de asemenea un plus  de confort, precum şi imagini 3D impecabile, fără a necesita o sursă de energie.

Acesta este motivul pentru care LG a obţinut certificarea “Flicker Free” de la Intertek şi TÜV, două dintre cele mai renumite companii care oferă certificări din Europa, Cinema 3D devenind astfel prima tehnologie 3D integrată într-un televizor care primeşte această recunoaştere.

Televizoarele Cinema 3D LG, LW650S, LW5500, LW570S, LW4500, vin la pachet cu un set de 5 ochelari 3D confortabili. Având o greutate de doar 16 grame, ochelarii nu încorporează componente electrice, ceea ce înseamnă că nu emit unde electromagnetice şi nu necesită încărcare.

Totodată, pentru persoanele care poartă ochelari de vedere, LG le oferă posibilitatea ataşării unor lentile tip clips 3D care se montează.

Noua gamă de televizoare 3D Cinema LG poate converti conţinutul 2D în 3D la o calitate superioară, oferind astfel consumatorilor posibilitatea de a se bucura de propriul conţinut 3D.

Alături de imagini la o calitate superbă atât în 2D, cât şi în 3D, Cinema 3D LG LW650S  şi LW5500 includ toate beneficiile tehnologiei LG Smart TV, tehnologie care oferă jocurile, televiziunea şi internetul printr-o singură telecomandă, inclusiv acces la magazinul de aplicaţii LG Apps unde consumatorii pot găsi conţinutul pe care îl doresc, atât global, cât şi local.

Televizoarele  LG Cinema 3D  sunt  disponibile în reţeaua magazinelor Altex, Domo, MediaGalaxy la un preţ începând cu 4,199 RON (TVA inclus, diagonala 42 inci).

Etichete: , , , , , , , , ,