Cifre impresionante pentru serviciul iCloud

Scris de | 18 octombrie, 2011
Cifre impresionante pentru serviciul iCloud

În mai puţin de o săptămână serviciul iCloud oferit de către Apple a ajuns să fie folosit de aproximativ 20 milioane de utilizatori, informează compania din Cupertino. iCloud a fost lansat pe 12 octombrie, alături de ultima versiune a sistemului de operare iOS 5.

iCloud a depăşit pragul de 20 de milioane de utilizatori în mai puţin de o săptămână, a declara Apple într-un comunicat de presă emis ieri. Cifra impresionantă dovedeşte din nou loialitatea fanilor faţă de serviciile companiei din Cupertino, dacă ne gândim la faptul că 25 milioane de utilizatori folosesc acum iOS 5.

iCloud este un serviciu tip cloud care îţi stochează datele (muzică, poze, contacte etc.) wireless, automat, în iCloud (practic o reţea de servere) şi ţi le pune la dispoziţie pe toate dispozitivele tale cu software Apple. În momentul în care apare vreo schimbare în structura de date, toate dispozitivele sunt sincronizate instant.

iCloud îţi oferă gratis 5GB spaţiu de stocare pentru mail, documente şi backup. Achiziţiile noi, cum ar fi muzica, aplicaţiile sau Photo Stream-ul nu sunt luate în considerare în cei 5GB.

Etichete: , , , , ,