Galaxy Nexus: Preturi destul de piperate pentru Europa

Scris de | 20 octombrie, 2011
Galaxy Nexus: Preturi destul de piperate pentru Europa

Google a prezentat de curand impresionantul smartphone Galaxy Nexus, realizat în colaborare cu Samsung, iar primele informaţii legate de pret şi-au făcut deja apariţia pe web.

Primul smartphone din lume care rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich oferă pe lângă o listă de specificaţii impresionantă şi un preţ destul de ridicat, în special în varianta fără abonament.

Potrivit celor de la Sammy Hub Galaxy Nexus va fi disponibil spre finalul lunii noiembrie şi va avea un pret de circa 817 dolari în Danemarca, 897 dolari în Finlanda şi Olanda, 837 dolari în Marea Britanie şi 831 dolari în Suedia.

Cel mai mare pret il vor plati cei din Austria, circa 936 dolari. Nu exista încă detalii legate de disponibilitatea în Romania.

Samsung Galaxy Nexus dispune de un ecran Super AMOLED  HD de 4.65 inchi şi rezoluţie 1280X720 pixeli, procesor dual-core de 1.2 GHz, camera de 5 megapixeli, capabilă de înregistrare la 1080p, precum şi de o multitudine de funcţii speciale aduse de noul Android Ice Cream Sandwich.

Etichete: , , , ,