Philips 46PFL9706H: Full HD 3D şi Dual-Gaming

Scris de | 16 februarie, 2012
Philips 46PFL9706H: Full HD 3D şi Dual-Gaming

Philips a anunţat noul model de televizor 3D ce dispune de caracteristica deosebită Dual-Gaming, care permite jucătorilor, la activarea modului 3D şi purtând ochelarii speciali tridimensionali, să vadă numai jocul său pe ecranul complet.

Philips prezintă următorul nivel în experienţa jocurilor video, oferită de televizorul 46PFL9706H cu cel mai rapid ecran din lume: amândoi jucătorii vizualizează simultan ecranul întreg, în timpul jocului. Dincolo de experienţa remarcabilă în jocurile video, televizorul Philips 46PFL9706H oferă utilizatorilor şi o experienţă de vizionare cinematografică în Full HD 3D, tehnologie Smart TV şi o calitate uimitoare a imaginii, în culori vii, contrast superior şi detalii naturale.

În regim 2D, televizoarele redau jocurile video pentru cei doi jucători pe ecran partajat pe orizontală sau verticală. Primul jucător beneficiează de jumătatea superioară sau stângă, iar cel de-al doilea jucător de jumătatea inferioară sau dreaptă a ecranului. La activarea modului 3D, televizoarele Philips Smart TV cu tehnologie LED, indiferent de tehnologia 3D cu care sunt echipate (Easy 3D sau 3D Max), permit accesarea modului Dual Gaming, ceea ce înseamnă că ambii jucători vor vizualiza ecranul complet în timpul jocului, în acelaşi timp.

De exemplu, cu ajutorul tehnologiei 3D Max, Philips a extins funcţionalitatea televizorului 46PFL9706H. Purtând ochelarii speciali 3D (Philips PTA516/00), fiecare jucător va vedea numai jocul său pe ecranul complet, deci cei doi jucători pot sta împreună, se pot juca pe acelaşi televizor şi se pot bucura de distracţie maximă.

Televizorul Philips 46PFL9706H este disponibil la un preţ în jurul sumei de 9999 lei, în funcţie de distribuitor.

Etichete: , , , ,