Aplicaţia Draw Something pentru Android şi iOS a fost actualizată

Scris de | 19 aprilie, 2012
Aplicaţia Draw Something pentru Android şi iOS a fost actualizată

Draw Something, aplicaţia extreme de populară dezvoltată de către cei de la OMGPOP, a fost actualizată cu o serie de noi caracteristici. Cea mai nouă versiune include un buton de „undo”, posibilitatea de a comenta desenele şi de a posta desenele pe Twitter sau Facebook.

Versiunea actualizată a aplicaţiei Draw Something debutează butonul de « undo » ce şterge ultima linie desenată de către utilizator, în cazul în care acesta a uitat să schimbe mărimea creionului. Mai mult, utilizatorii aplicaţiei pot comenta acum direct desenele.

Lista noilor caracteristici include posibilitatea de a salva desenul în dosarul de poze din smartphone sau tabletă şi de a posta creaţiile artistice pe reţelele de socializare Twitter sau Facebook.

Jocul dezvoltat de către OMGPOP, compania care a fost achiziţionată de către Zynga, e actualmente pe primul loc în topurile celor mai descărcate jocuri gratuite şi cu plată de pe App Store. Aplicaţia a fost descărcată de peste 50 milioane de ori în mai puţin de 50 de zile de la lansare.

Descarcă cea mai nouă versiune a aplicaţiei din Google Play sau App Store.

Etichete: , , , , ,