HP Pavilion m6: Cea mai nouă generaţie de procesoare şi design HP Mosaic

Scris de | 14 mai, 2012
HP Pavilion m6: Cea mai nouă generaţie de procesoare şi design HP Mosaic

HP a anunţat lansarea noii game de notebook-uri Pavilion m6. Noua serie prezintă cele mai noi procesoare Intel şi AMD, tehnologie Beats Audio şi un nou concept de design, denumit HP Mosaic, cu materiale de o calitate deosebită.

Noua abordare de design HP Mosaic, abordare foarte vizibilă în noile notebook-uri HP Pavilion, reprezintă, practic, o extensie a direcţiei mai ample de design HP MUSE, direcţie care ia în considerare tot aspectul unui echipament, de la materiale la uşurinţa în utilizare, plăcerea pentru simţuri şi experienţa de utilizare (MUSE – Materials, Usability, Sensory appeal, Experience).

Design-ul Mosaic reuneşte elementele complexe ale MUSE, folosind culori aprinse, materiale premium şi forme clare pentru a crea o linie de design care să definească întreg portofoliul de notebook-uri HP.

Cu un display mare integrat într-un format de design super-slim, HP Pavilion m6 este notebook-ul ideal pentru lucrul cotidian. Display-ul LED HD BrightView de 39,6 cm (15,6 inci) face ca filmele şi jocurile să fie mai realiste ca oricând, în timp ce tehnologia Beats Audio, susţinută de boxe duale şi un subwoofer, garantează un sunet audio de calitate superioară.

Cu o suprafaţă de aluminiu matifiat, HP Pavilion m6 poate susţine o autonomie de lucru de până la opt ore şi include cele mai noi procesoare Intel şi AMD, o tastatură opţională retroiluminată şi posibilitatea de a conecta plăci grafice externe care să susţină cele mai complexe sarcini fără pauze sau întreruperi.

HP Pavilion m6 include, de asemenea, un număr mare de inovaţii HP.

Din păcate cei de la HP nu au anunţat nici un detaliu cu privire la preţul şi disponibilitatea noii serii HP Pavilion m6.

Etichete: , , , , , ,