Noile laptop-uri Asus G55 şi G75 au fost testate în exclusivitate de cei de la Ubisoft

Scris de | 6 iulie, 2012
Noile laptop-uri Asus G55 şi G75 au fost testate în exclusivitate de cei de la Ubisoft

Cele mai noi laptop-uri din seria ROG G, dedicate gamerilor, au fost testate în premieră de programatorii, testerii şi scenariştii din cadrul studioului local Ubisoft. Câştigătorul concursului, Dan Dragomir, a plecat acasă cu modelul Asus G55.

Semifinalişti, în număr de 16, din echipa dezvoltatorului de jocuri au luptat într-un concurs de gaming la sfârşitul lunii iunie, după ce au testat şi comentat performanţele şi facilităţile notebook-urilor Asus G.

Gamerii de la Ubisoft România au concurat pe noile portabile într-un eveniment la care au asistat inclusiv bloggeri și jurnaliști din domeniul IT&C, pe 29 iunie 2012. Competiția s-a desfășurat pe trei titluri populare – Assassin’s Creed Revelations, Driver și Ghost Recon Future Soldier PC.

După mai bine de 4 ore de joc pe laptopurile Asus G, finala concursului a fost câștigată de Dan Dragomir, un membru vechi din echipa Ubisoft. El s-a declarat impresionat de grafica redată de laptop, fiind extrem de fericit să plece acasă cu noul Asus G55 câștigat în urma finalei de gaming.

Motorizate de cea de a treia generație de procesoare Intel Core-i7 quad core și grafica NVIDIA GeForce GTX 670M sau 660M, noile modele G75VW de 17.3 inchi și G55VW de 15.6 inchi oferă performanțele grafice ridicate dorite de orice pasionat de jocuri.

Etichete: , , , , , , ,