Noua gamă de iMac, disponibilă din 30 noiembrie

Scris de | 28 noiembrie, 2012
Noua gamă de iMac, disponibilă din 30 noiembrie

Cea mai nouă serie de iMac-uri va fi disponibilă din data de 30 noiembrie, conform unui comunicat de presă de la Apple. Ambele modele dispun de un design ultra-subţire şi tehnologia Fusion Drive.

iMac cu ecran de 21.5 inchi va putea fi achiziţionat de pe site-ul oficial, precum şi din magazinele oficiale Apple. În ceea ce priveşte modelul cu 27 inchi, acesta va putea fi comandat în exclusivitate din magazinul on-line, şi va fi disponibil în magazine începând din luna decembrie.

Modelul cu ecran de 21.5 inchi dispune de o rezoluţie de 1920×1080, în timp ce iMac-ul cu display de 27 inchi are o rezoluţie de 2,560×1,400. Noua gamă de iMac-uri e echipată cu generaţia a treia a procesoarelor Intel Ivy Bridge, plăci video din seria NVIDIA GeForce 600, până la 32 GB RAM de memorie şi o nouă tehnologie de stocare a informaţiilor, denumită Fusion Drive, ce echipează un SSD de 128 GB cu un HDD de până la 3TB. Apple a declarat că acest Fusion Drive oferă rezultate asemănătoare cu performanţele unui SSD. Pentru cei ce vor un iMac doar cu SSD, Apple a anunţat şi posibilitatea de a configura calculatorul cu un SSD de până la 768 GB.

Etichete: , , , , , , ,