Huawei MediaQ M310: Centru de divertisment pentru întreaga familie

Scris de | 27 februarie, 2013
Huawei MediaQ M310: Centru de divertisment pentru întreaga familie

Huawei a prezentat în cadrul Mobile World Congress un dispozitiv dedicat divertismentului, ce conectează conţinutul de pe smartphone, tabletă şi televizoare, astfel încât să fie mai uşor de accesat.

huawei mybox

Noul MediaQ M310 e un cub mic, măsurând doar 14mm grosime, şi are capabilităţi hardware bogate, incluzând interacţiuni multi-screen, media management, apeluri video şi jocuri. Dotat cu procesor quad core, cubul MediaQ permite proiecţia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, împreună cu un ecran de televizor şi o cameră externă, oferă o calitate excepţională a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia aflaţi peste tot în lume. Memoria sa de 32 GB poate fi mărită apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.

Yang Zhirong, Preşedinte Huawei Home Devices, a declarat într-un comunicat de presă: „Într-o eră a evoluţiei digitale pentru acasă, Huawei MediaQ oferă o experienţă de divertisment îmbogăţită şi integrată, fără a fi nevoie să schimbi tehnologia pe care o ai în prezent şi la care ţii.”

Din păcate, cei de la Huawei nu au anunţat data disponibilităţii dispozitivului MediaQ M310.

Etichete: , , ,