Kingston lansează noile carduri SDXC

Scris de | 17 iunie, 2010
Kingston lansează noile carduri SDXC

Noile carduri Kingston SDXC oferă capacitate mai mare de stocare a datelor şi rate de transfer ultra-rapide. SDXC, Secure Digital eXtended Capacity, este cel mai nou standard pentru cardurile SD cu o capacitate mai mare de 32GB şi până la 2TB.
Kingston lansează cardul de memorie Kingston SDXC UHS-1 Class 10, unul dintre cele mai rapide module de memorie disponibile pe piaţă, destinate în special consumatorilor profesionişti şi radiodifuzorilor.

Deşi în momentul de faţă există un număr limitat de dispozitive compatibile cu standardul SDXC, tot mai multe produse îşi adaptează designul pentru a include sloturile SDXC. Printre cele mai frecvent utilizate dispositive care vor beneficia de noua tehnologie de stocare rapidă sunt camerele foto, camerele video, televizoarele HD, Blu-ray Disc playerele, dispozitivele de navigaţie, telefoanele mobile şi computerele. Media Reader-ul 19-in-1 de la Kingston este compatibil cu cardurile SDXC prin conectare la un PC al cărui sistem de operare suportă formatul exFAT.

Noua arhitectură de carduri SDXC, ce a fost conceput astfel încât să permită viteze de transfer de până la 104MB/secundă, urmând ca în viitor acestea să ajungă la 300MB/secundă. Cardurile SDXC utilizează formatul exFAT şi nu sunt compatibile cu versiunile mai vechi ale cardurilor SDHC sau SD.  Noile produse oferite de Kingston au viteza de citire de până la 60MB/sec., în timp ce viteza de scriere ajunge până la 35MB/sec.
Noua versiune de carduri SDXC UHS-1 Class 10 de la Kingston va fi fi disponibilă la nivel mondial începând cu sfârşitul lunii iunie.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,