Aplicaţii pentru Android şi iOS: Gun Bros, Everyday, Essay, Celeste şi Joystiq

Scris de | 28 martie, 2011
Aplicaţii pentru Android şi  iOS: Gun Bros, Everyday, Essay, Celeste şi Joystiq

Atât Android Market cât şi App Store-ul Apple cresc într-un ritm exponenţial, cu sute de noi aplicaţii adăugate zilnic. Îţi propunem cinci dintre cele mai bune aplicaţii lansate în ultima perioadă.
Gun Bros
Doi agenţi speciali, Percy şi Francis Gun, aruncă în luptă un arsenal de aruncătoare de flăcări, mitraliere şi grenade în lupta contra celor de la TOOL(Tyrannical Oppressors of Life). Gun Bros este un shoot-em-up cu o grafică superbă şi filmuleţe pline de umor cu un stil de joc similar cu deja clasicul iDracula. După ce ai terminat un nivel cu brio şi ţi-ai neutralizat inamicii poţi să îţi îmbunătăţeşti personajul, cumpărând arme, armuri şi abilităţi speciale care îţi cresc semnificativ nivelul de „băiat rău”. Gun Bros este disponibil pentru download pe Android Market.
Celeste
Transferă orice fişier de pe un dispozitiv echipat cu Bluetooh pe un iPhone, iPod Touch sau tableta iPad cu ajutorul Celeste, o aplicaţie disponibilă pe Cyndia pentru dispozitivele cu Jailbreak. Celeste este integrată perfect în interfaţa software şi îţi permite să transferi muzică, filme sau contacte mai uşor ca niciodată. Preţul este puţin cam piperat, de 10 dolari.
Everyday
Aproape sigur ai văzut până acum pe YouTube unul dintre clipurile în care o persoană se fotografiază în fiecare zi, pentru o perioadă lungă de timp, iar transformările pe care le suferă sunt redate sub forma unui colaj video. Everyday îţi permite să realizezi un film de acest gen fără prea mari bătăi de cap: te anunţă în fiecare zi că este momentul să îţi faci o poză şi montează apoi aceste poze într-un clip. Aplicaţia Everyday este disponibilă pentru iPhone la preţul de 2 dolari.
Joystiq
Creată special pentru fanii jocurilor video, Joystiq este o aplicaţie care reuneşte într-un loc ultimele ştiri din domeniu şi review-uri ale ultimelor titluri, cum ar fi Crysis 2, Total War: Shogun 2 şi multe altele. Pe lângă recenzii vei mai descoperi clipuri video, poze şi un podcast special creat de către cei de la Joystiq.
Essay
Ecranul de mari dimensiuni al iPad-ului îl transformă într-un partner perfect pentru luarea de notiţe, la şcoală sau la muncă. Essay este o aplicaţie care înlesneşte acest proces şi este adaptată pentru tastaturile Bluetooth. Pe lângă interfaţa plăcută şi layoutul intuitiv, Essay oferă şi shortcut-uri pentru comenzi cum ar fi cea de salvare, de bold sau italic. Mai putem aminti posibilitatea de a insera şi formata imagini, precum şi controlul prin gesturi. Aplicaţia este disponibilă pe App Store la preţul de 3.99 dolari.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,