Telefonul lui Paul McCartney a fost atacat de hackeri

Scris de | 5 august, 2011
Telefonul lui Paul McCartney a fost atacat de hackeri

Până şi fostul cântăreţ şi basist al trupei legendare The Beatles a căzut pradă hackerilor. Aflat în Ohio, Statele Unite, Sir Paul McCartney a declarat că telefonul i-a fost interceptat de o persoană necunoscută. Fapta în discuţie a fost descrisă de către artist ca fiind o „încălcare oribilă a intimităţii”.

Oricine persoană cu un telefon mobil, o adresă de e-mail sau un site poate fi atacată de către criminalii din mediul virtual. Acest lucru l-a aflat până şi Paul McCartney, care a suferit pe propria piele efectele hackerilor. Sir Paul McCartney se află actualmente într-un turneu în Statele Unite unde a declarat că va contacta forţele de ordine de-ndată ce se întoarce în Marea Britanie.

„Când mă voi întoarce în Marea Britanie, după turneul curent, voi vorbi cu poliţia pentru că aparent am fost hackuit. Consider, totuşi, că ar trebui să aştept până aflu toate detaliile înainte să comentez mai pe larg ce s-a întâmplat.” a declarat Sir Paul McCartney pentru jurnaliştii din Ohio, citat de BBC.

După scandalul care a implicat publicaţia News Of The World, Marea Britanie se confruntă momentan cu o criză de paranoia când vine vorba de interceptarea convorbirilor telefonice de către persoane străine.

Etichete: , , , , ,