iPhone 5, unul dintre cele mai dorite gadgeturi ale tuturor timpurilor

Scris de | 23 iulie, 2012
iPhone 5, unul dintre cele mai dorite gadgeturi ale tuturor timpurilor

Noul iPhone 5, pregătit de Apple cel mai probabil pentru această toamnă, are toate șansele să fie unul dintre cele mai de succes gadgeturi din istorie, potrivit sondajelor de opinie. Firma americană de analiză ChangeWave Research a realizat un studiu pe un eșantion de 4000 de persoane, iar peste 30% dintre cei intervievați au declarat că intenționează să cumpere noul iPhone.

Interesul pentru iPhone 5 este semnificativ mai mare decât pentru orice lansare iPhone de până acum, potrivit lui Paul Carton, vice președintele  companiei de sondaje. Mai precis, 31% dintre respondenții de anul acesta au declarat că sunt interesați să cumpere un iPhone 5, cu 44% mai mulți comparativ cu cei ce anul trecut se declarau cuceriți de iPhone 4S – 21.5%.

Interesul uriaș era anticipat deoarece în ciuda rezultatelor excepționale obținute de iPhone 4S, un mare număr de utilizatori așteptau un dispozitiv cu schimbări radicale și nu doar un update, cum a fost iPhone-ul din 2011.

Potrivit analiștilor iPhone 5 ar putea fi lansat în luna actombrie și ar putea sosi cu un conector mai mic și un display mai subțire.

 

Etichete: , , , ,