Samsung Galaxy S4 mini: procesor dual-core 1.7 GHz si ecran de 4.3 inci

Scris de | 30 mai, 2013
Samsung Galaxy S4 mini: procesor dual-core 1.7 GHz si ecran de 4.3 inci

Samsung a anuntat astazi versiunea „mini” a flagship-ului Galaxy S4. Galaxy S4 mini este confirmat oficial, dupa numeroase zvonuri lansate de publicatiile din afara. Terminalul este echipat cu un ecran qHD Super Amoled de 4.3 inci, un procesor dual-core, camera de 8 megapixeli si are cateva dintre functiile anuntate odata cu Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-mini-black

Samsung Galaxy S4 mini incorporeaza un procesor dual-core de 1.7 GHz, un ecran qHD Super Amoled cu o diagonala de 4.3 inci, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare (care poate fi extins pana la 64 de GB cu un card microSD), baterie de 1900 mAh, camera principala de 8 megapixeli si una frontala de 1.9 megapixeli.

Cu o greutate de numai 109 grame si o grosime de 8.9 mm, S4 mini imprumuta de la fratele mai mare designul si cateva functii interesante.Disponibil in alb (White Frost) si negru (Black Mist), terminalul include functia Sound & Shot pentru a capta imagini si sunete, functia Panorama Shot sau Album Story, pentru a organiza fotografiile intr-un mod inteligent. S Travel, ChatOn, S Translator sau S Health sunt alte functii despre care am povestit in review-ul despre Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 mini va fi lansat oficial la Londra pe 20 iunie, cand se vor oferi informatii despre pret si disponibilitatea. In functie de regiune si tara va fi o versiune cu 3G si una cu LTE.

Etichete: , , , , , ,