#MWC2015: Huawei lansează ceasul inteligent Huawei Watch și phableta MediaPad X2

Scris de | 2 martie, 2015
#MWC2015: Huawei lansează ceasul inteligent Huawei Watch și phableta MediaPad X2

Huawei a lansat la MWC o nouă serie de dispozitive inteligente: brățara TalkBand B2, căștile TalkBand N1 și ceasul Huawei Watch. În cadrul evenimentului a fost prezentată și phableta  de ultimă generație, MediaPad X2, și a fost anunțată noua viziune a brandului, ” Dreams inspire creativity.”Huawei Watch

 

Huawei Watch este primul ceas inteligent din familia Huawei Consumer BG, și vine cu un ecran AMOLED de 1,4 inchi (cu o rezoluție de 400 x 400 pixeli și o densitate de până la 286 ppi, cu o rată de contrast de 10.000:1), rezistent la apă și la zgârieturi, având design circular cu un diametru de 42 mm. Display-ul este acoperit cu cristale de safir, iar corpul ceasului este din metal, din oțel inoxidabil 316L, rezistent la coroziuni și la frig. Device-ul rulează Android Wear și include o gamă largă de funcții de monitorizare a stării de sănătate, dar încorporează și un senzor avansat pentru monitorizarea bătăilor inimii, un accelerometru cu șase axe, un barometru și un microfon încorporat. Conectat la un smartphone care rulează platforma Android 4.3 sau o variantă mai recentă, îți oferă acces rapid la SMS-uri, email, calendar, la aplicații și  notificări apeluri. Huawei Watch va fi disponibil în trei variante de culoare: auriu, argintiu și negru, cu o varietate mare de materiale, curele și alte opțiuni pentru personalizare.

Huawei MediaPad X2

Huawei MediaPad X2 este primul phablet 4G Cat6 Dual Sim cu procesor ultra octa core de 64 biți. Huawei MediaPad X2 are o grosime de doar 7,28 mm, cu un corp format în întregime din metal. Designul compact și fără margini al ecranului oferă un raport ecran/carcasa de 80%, ceea ce îl face ușor de utilizat cu o singură mână. Phableta are un ecran de 7 inchi, ultra 1200 x 1920 HD IPS, complet laminat, cu o densitate de până la 323 ppi. Huawei MediaPad X2 include un chipset Kirin 930 ultra-octa de 2.0 GHz și suportă conectivitatea 4G Cat6 cu o viteză de descărcare de până la 300 Mbps. Modelul va fi în două versiuni, versiunea standard cu memoria RAM de 2 GB  și spațiul intern de 16 GB, de culoare argintie, și o versiune premium roz pal cu memoria RAM de 3 GB șispațiul intern de 32 GB, ambele cu tehnologia 4G și opțiunea Dual Sim incluse. Alte caracteristici de top: camera principală este de 13 megapixeli,cu diverse funcții de fotografiere, camera secundară de 5 megapixeli; bateria este de 5000 mAh, Huawei spune că permite utilizarea intensă o zi întreagă.

Mai multe informații despre produsele lansate la MWC găsiți în revista connect 125 (nr. pe aprilie).

 

 

Etichete: , , , ,