MWC 2016: LG Stylus 2 intră în scenă

Noul smartphone dispune de un stylus pentru un plus de confort în utilizare.

Scris de | 16 februarie, 2016
MWC 2016: LG Stylus 2 intră în scenă

Compania LG continuă să surprindă prin numărul mare de smartphone-uri care vor fi lansate în cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona. Astfel, dacă modelul flagship LG G5 va fi lansat oficial pe 21 februarie, compania a mai anunțat ieri două modele din clasa de mijloc din seria X: X cam și S screen. Iată însă că veștile bune nu se opresc aici – iar modelul de anul trecut G4 Stylus are un urmaș, numit Stylus 2.

Acesta este dotat cu un ecran de 5,7 inchi, cu rezoluția HD, 1280 x 720 pixeli și are dimensiunile de 155 x 79,6 x 7,4 mm și greutatea de 145 grame. Modelul 4G LTE rulează Android 6.0 Marshmallow și vine cu un procesor quad core, tactat la 1,2 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1,5 GB. Spațiul intern de stocare este de 16 GB și poate fi extins per car microSD.LG Stylus 2În ceea ce privește camerele foto, găsim una principală de 13 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli. Alte puncte forte: bateria are capacitatea de 3000 mAh, Wi-Fi 802.11 b, g, n, Bluetooth 4.1 și USB 2.0.

Punctul central al smartphone-ului este dat însă de prezența stylus-ului, nano-coated, care oferă acuratețe sporită în utilizare. Mai găsim un set de funcții special gândite pentru LG Stylus 2, cum ar fi: Pen Pop, ce îți oferă scurtături către pentru Pop Memo sau Pop Scanner și Pop Keeper, care de exemplu te anunță rapid dacă telefonul este în mișcare, iar stylus-ul nu se află în lăcașul său.

În ceea ce privește prețul, potrivit oficialilor, LG Stylus 2 este un model premium dar va avea un preț asemănător unui model din clasa de mijloc.

Revista connect va fi prezentă la Mobile World Congress, din Barcelona și vom relata la cald despre cele mai interesante smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri și alte produse ultimă generație lansate în cadrul târgului tehnologic.

Etichete:

Sursa: ALL NEW LG STYLUS 2 TO MAKE FIRST PUBLIC APPEARANCE AT MWC 2016